Hitman Fotografie / Tekst & Beeld

Overig (schrijf)werk info 

Overig (schrijf)werk info

Fotograaf/schrijver Laurens Hitman is breed inzetbaar. Naast ruim twaalf jaar ervaring als (trouw)fotograaf maak ik regelmatig een zijstap naar een andere tak van fotografie, soms in combinatie met schrijfwerk. Mijn meest geliefde combinatie is die van fotografie, fietsen en schrijven! Ik schrijf/fotografeer af en toe voor FIETS magazine en Bike&Trekking.

In de aanloop naar de Utrechtse Tourstart werd voor het Vlaamse 'Iedereen Beroemd' een item over mij als fotograaf gemaakt (met een knipoog): https://www.youtube.com/watch?v=s1DUupsRCyI

Landschapsfotografie en bedrijfsreportages zijn andere specialisaties van Hitman Fotografie. Hitman Fotografie vindt altijd het juiste beeld! Verschillende drinkwaterbedrijven, reclamebureaus en de Utrechtse Jaarbeurs zijn al afnemer geweest van de diensten van Hitman Fotografie.

De foto's op de website van Hitman Fotografie zijn als afdruk of als digitaal bestand te bestellen. Er is naast de foto's op de site een ruime database van foto's in verschillende categorieën beschikbaar, dus wanneer je op zoek bent naar een specifiek beeld is navraag zeker zinvol.


Contact:
Laurens Hitman - Utrecht
T: 030 234 28 09 of 06 411 99 309
E: info@hitmanphotography.com
W: www.hitmanphotography.com / www.hitmanfotografie.nl 

Website by Tomston