Hitman Fotografie / Tekst & Beeld

13. Trouwdag 

13. Trouwdag

En dan is het zo ver. De wekker gaat, maar waarschijnlijk ben je al wakker. Je aanstaande man of vrouw ligt naast je of heeft elders geslapen. Jullie gaan trouwen!

Je gaat naar de kapper of de kapper komt bij jou, je mag eindelijk je jurk of pak aan. Make-up volgt en klaar! Nu nog je zenuwen onder bedwang en proberen te genieten vanaf het eerste moment. Voor de een lukt dat makkelijker dan voor de ander, maar als de voorbereidingen goed zijn en de taken helder zijn verdeeld, ga er dan van uit dat alles glad verloopt. Het is niet erg wanneer er iets mis gaat, en het kan zelfs zorgen voor het wegnemen van de ergste spanningen. Belangrijkste vandaag is dat jullie trouwen!

Twee of drie huwelijken beschrijven, van start tot eind

• Laat alles los op jullie trouwdag, geef de regie uit handen en accepteer de regie door anderen. Voor controlefreaks een lastige opgave, maar toch. Probeer het!
• Laat je telefoon thuis.
• Een fotosessie voordat jullie trouwen is aan te raden; zo kunnen jullie wennen aan de kleding en genieten van elkaar. Dit is vaak het enige moment voor het bruidspaar samen.

copyright Laurens Hitman

Website by Tomston