Hitman Fotografie / Tekst & Beeld

Klantbeoordelingen 

Klantbeoordelingen

Hieronder een aantal reacties van bruidsparen:

(Reviews zijn na te lezen op de onafhankelijke website www.zoekeenfotograaf.nl)

Mathijs en Cathelijn, Scheveningen
Zeer prettige professional; onzichtbaar tijdens onze trouwdag heeft hij toch alle momenten vanuit meerdere hoeken weten vast te leggen. Betrokken bij het verloop van de dag. Op een relaxte manier geeft Laurens adviezen. We zijn erg blij met het resultaat! We raden deze fotograaf dan ook aan onze eigen vrienden aan!

Dirk en Marieke, Nieuwegein
Laurens is een goede, professionele fotograaf. De foto's die hij maakt zijn prachtig!

Har en Karlijn, Den Haag en Utrecht
Fijne fotograaf; goede balans tussen aanwezigheid (gepast op de achtergrond) en doortastendheid op de juiste momenten. Erg mooie foto's, oog voor detail, flexibel en gaat zonder moeite mee in de wensen van het bruidspaar. Zeer acceptabele prijs. Laurens is wat ons betreft duidelijk een man met hart voor zijn vak. Zeer aan te raden!

Peter en Wilma, Zeist,
Professionele, zeer goede fotograaf. Goed contact en van tevoren zaken duidelijk besproken.

Auke en Yke, Oisterwijk
Laurens is onopvallend aanwezig en maakt mooie foto's. Hij heeft ook een aantal portretten gemaakt en deze zijn prachtig!

David en Angela, Enkhuizen
Laurens heeft er voor gezorgd dat wij onze prachtige dag blijvend kunnen herbeleven. Wij zijn zeer tevreden met de stijl van fotograferen.

Eline en Eelco, Utrecht
Laurens is een relaxte en professionele fotograaf. Wij zijn erg tevreden met zijn werk en de prachtige foto's.

Emmy en Bram, Utrecht
Laurens heeft met zijn adviezen, hulp en scherpe blik onze trouwdag tot een onbezorgde dag gemaakt. Hij houdt zich op de achtergrond, maar legt alle momenten schitterend vast. Ook details die ons als bruidspaar zijn ontgaan, zijn op de foto's terug te vinden.

Ben en Irene, Huissen en Arnhem
Laurens gaf voor en tijdens de bruiloft nuttige adviezen; we konden onze vragen goed bij hem kwijt. Hij was aanwezig waar dat moest zonder dat dit storend was. Had leuke ideeen voor shots met grappige,mooie en toepasselijke achtergronden zonder tradioneel te zijn met als resultaat mooie en geslaagde foto's waar we heel blij mee zijn. Wij hebben Laurens als een prettig mens en een vakkundige fotograaf ervaren. We kunnen hem dan ook van harte aan andere bruidsparen aanbevelen!

Nicolien en Bastiaan, Naarden Vesting
Laurens is een betrokken en heel vriendelijke fotograaf, die op de dag zelf aan alles denkt en je onzichtbaar fotografeert. Wij hebben 2 fantastische dagen met hem beleefd! Hij is TOP!!

Johanan en Christa, Barneveld
Laurens is een fotograaf die op de achtergrond blijft, maar wel de leuke momenten weet vast te leggen. Heeft oog voor detail. Gaf bruikbare tips en maakte mooie foto's! Wij waren erg tevreden met de foto's!

Robbie en Claudia, Utrecht
HITMAN komt al zijn beloften na, en maakte van onze dag een top dag!!
Foto´s waren perfect !!!

Nicole en Ralf, Utrecht en Waalre
De grootste kracht van Laurens tijdens ons huwelijk was de rust die hij bleef uitstralen, ook toen wij bij bepaalde onderdelen met tijdsdruk te maken kregen. Laurens stelt zich steeds zeer verdekt op en lijkt nauwelijks aanwezig maar uiteindelijk zorgt hij altijd op de cruciale momenten op de juiste plek te zijn. Het eindresultaat, het fotoboek, is in uitgebreid overleg met ons tot stand gekomen en wij zijn er ongelooflijk blij mee!

Henrico en Lisette, Heerewaarden en Utrecht
Laurens is zeer prettig en vriendelijk in de omgang, denkt echt mee, geeft onderwijl goede adviezen over do's en don't's, is op de achtergrond aanwezig maar altijd ter plekke als een mooie foto gemaakt kan worden. We zijn erg tevreden!

Jeroen en Noëlle, Hoog Soeren
Erg mooie foto's, relaxed in de omgang, houdt zich op de achtergrond, maar voelt wel goed aan wanneer de foto's gemaakt moeten worden en legt de gebeurtenissen op het juiste moment vast, komt de afsrpaken goed na, overdracht van de foto's na afloop zeer vlot geregeld, de foto's op DVD gekregen en evt. maken van trouwboek is vrije keuze, absolute aanrader!

Nely en Barteld, Amersfoort
Laurens Hitman is een fotograaf die niet op de voorgrond treedt en in ons geval goed heeft geluisterd naar onze wensen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Marlies en Raymond, Utrecht
Wij zijn zeer enthousiast over Laurens. Het was een prettige samenwerking waarbij hij erg mooie foto's heeft gemaakt. Ook de kleine details zijn hem niet ontschoten waardoor wij na afloop van de bruiloft steeds nieuwe gebeurtenissen teruggevonden hebben op de foto's.

Eva en Jaco, Nijmegen
prettige samenwerking, niet duidelijk aanwezig wat wij prettig vonden.
Prachtige foto's, wist de momenten mooi vast te leggen. Mooie composities.

Hugo en Anneke, Rhenen
Laurens is een echte professional. Hij denkt met je mee qua reportage, houding en benodigde tijd. Bovendien vonden wij het leuk om tijdens het terugzien van de reportage ook een aantal foto's te zien van kleine, maar belangrijke details tijdens de dag. Iets waar je als bruidspaar misschien wel snel ziet, maar simpelweg vergeet omdat er al zoveel voorbij komt.

Joris en Eline, Utrecht
Een rustige, vriendelijke man die de tijd neemt om alles met je door te nemen, alle verzoeken ook daadwerkelijk uitvoert en ook achteraf veel tijd maakt voor de afwerking en dergelijke.

Suzanne en Niels, Utrecht
Fijne fotograaf!
Laurens luistert goed naar de wensen van het bruidspaar. Daarnaast was er oog voor details buiten de 'standaard' foto's om, wat veel leuke foto's opleverde. Wij zijn daarnaast erg tevreden over het fotoboek wat we hebben laten maken.

Jaco en Karin, Lage Vuursche
Prima samenwerking en service.
Hij gaf goede en prettige adviezen over verschillende foto momenten tijdens de dag.
Goede kwalitiet fotos en boek!
Heb Laurens inmiddels bij 2 bevriende trouwparen aanbevolen. En ook zij waren uitermate tevreden!

Kitty en Matthijs, Utrecht
Laurens is een vriendelijke, professionele fotograaf, die zich op de dag zelf over het algemeen op de achtergrond houdt, maar ongemerkt toch alle belangrijke momenten vast legt. Wij zijn erg tevreden!

Website by Tomston